Digital Coaching
Ieder aspect van je training geoptimaliseerd

Video-Analyse

Elke sessie analyseert Stephan jouw techniek en adviseert hierbij wat betreft aanpassingen & verbeteringen.

Volledig maatwerk voedingsadvies

Een voedingsplan dat te combineren is met een gezin, studie en/of drukke job.

Trainingsplan Op Maat

Al jouw trainingssessies zijn afgestemd op jouw doel, eventuele sterke/zwakke punten en blessures

24/7 Coaching

Stephan is elke dag beschikbaar om je te helpen op je reis naar versie 2.0. Vragen, problemen waar je tegenaan loopt of een stukje motivatie, Stephan has your back.

Wat kun je verwachten?

Video afspelen
 • We plannen telefonisch een afspraak (deze doen we via skype of whatsapp video) waarin we jouw doelen bespreken en we kijken of wij een goede match zijn. Ik werk namelijk alleen met cliënten waar ik een ‘klik’ mee heb en die een klik met mij hebben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij dit ECHT graag wilt;
 • In dit gesprek maken we samen een planning voor jouw trainingen en ga ik je uitleg geven over mijn systeem. Ik zal hier notities maken van jouw wensen, doelen, aandachtspunten en aanvullende belangrijke punten. Tevens bespreken we hoe je week en dag eruit ziet om een passende planning te maken voor de indeling van je voeding en training. Het is immers belangrijk dat jouw plan bij jouw leven past en dat je niet allerlei gekke fratsen moet uithalen om je doel te bereiken. Jij staat centraal!
 • Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw voedingsplan en het eerste trainingsblok van 4 weken. Hierbij periodiseer ik je training en voeding complementair aan elkaar en zorg ik dat je ‘groeit in de cyclus’, m.a.w.: ik plan je training zoals ik dat doe voor mijn topsporters. De meeste mensen willen er wel uitzien als een atleet, maar trainen niet zo. Dat verandert voor jou hier!

 • Dagelijks houd ik jouw ‘status’ in de gaten aan de hand van je feedback. Denk hierbij aan doorgeven van je energiepeil, gewicht, eventuele pijntjes, voedselinname etc. Ik zal je tijdens je trainingen als volgt coachen: jij filmt telkens je ‘werksets’ bij elke oefening. Je krijgt van mij een instructie hoe ik het liefst heb dat je deze filmt (met je telefoon of camera) en deze stuur je via whatsapp naar mij. Aan het einde van de week zal ik al je trainingsfilmpjes analyseren en per filmpje passende feedback geven om je techniek te verbeteren. Tevens kan ik op deze manier in de gaten houden hoe je progressie verloopt en kan ik per direct eventuele aanpassingen in je trainingsplan maken als ik zie dat dingen niet volgens plan verlopen. Resultaat hiervan is dat jij 10x meer progressie maakt en nare blessures voorkomt. 
 • In totaal bieden wij dus in het programma:

  • Voedings- en Trainingsadvies op Maat
  • Een plan dat past bij jou en jouw doelen
  • Dagelijks analyse progressie a.d.h.v. gewicht, energiepeil etc
  • Wekelijks contact voor feedback op jouw trainingen, check het filmpje boven mijn bio voor een gedetailleerde uitleg
  • 24/7 ondersteuning via Whatsapp voor vragen en hulp bij de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt 
 • Kosten:
  1 persoon 299,- per maand, bij maandelijkse betaling
  1 persoon 269,- per maand, bij 6 maanden abo
DRS. STEPHAN LASCHET
( Eigenaar & Coach van Sportspecifiq )

Opleiding: Bewegingswetenschapper & Inspanningsfysioloog
Master Bewegingswetenschappen, Maastricht University

Sportprestaties: Nederlands en Wereldkampioen Bankdrukken 2012 (WPF -125kg klasse)

Specialisaties:
1- Krachttraining
2- Revalidatie
3- Voedingsadvies & Leefstijl
4. Conditionering

RESULTAAT JOS: -12,9kg in 10 weken!

102.7kg

97.5kg na 4 weken

Onze pakketten

Wij zorgen voor voeding & training op maat. Kies uit onderstaande opties welk pakket het beste bij jou past. Vraag met de button een vrijblijvende kennismaking aan!

Digital Coaching

€299 PM
€269 PM min 6MND

Trainingsadvies

€115 PM

Voedingsadvies

€115 PM