Effectief afvallen
zonder Jojo-effect

De Kortste Route naar jouw Streefgewicht

Ben je het zat om te jojoën met je gewicht? Diëten die niet werken of snel afvallen en het er nog sneller weer bij laten komen? Geen zin in ingewikkelde trainingsschema’s of saaie oefeningen in de sportschool? En mis je de motivatie en discipline om vol te houden?

Ik herken dit, want als tiener worstelde ik met exact dezelfde problemen, al ging het bij mij erom dat ik extreem mager was (ook erg frustrerend, letterlijk mijn ribben kunnen tellen). Ik zie te vaak mensen worstelen met hun gewicht, weet hoe frustrerend het is om telkens weer met lege handen te staan, en begrijp dat je geen zin hebt in ingewikkelde diëten of saaie trainingen. Ik weet ook dat het moeilijk kan zijn om je motivatie vast te houden.

Daarom bied ik Personal Training aan. Ik help je om een gezond eetpatroon te ontwikkelen dat past bij jouw levensstijl, maak onze sessies leuk en effectief, en ben jouw stok achter de deur die je motiveert en helpt om vol te houden. Binnen en buiten de gym neem ik je onder de arm op de reis naar jouw ultieme doel!

Met Sportspecifiq Personal Training behaal je jouw doelen: je valt blijvend af, krijgt een betere conditie, voelt je fitter en energieker, en krijgt meer zelfvertrouwen.

Ben je klaar om de stap te zetten? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan. We bespreken jouw doelen en ik leg je uit hoe Personal Training jou kan helpen om deze te bereiken.

In dit gesprek bespreken we:

  • Jouw doelen en motivatie
  • Jouw huidige eet- en beweegpatroon
  • Jouw lichamelijke conditie
  • De mogelijkheden van Personal Training

Na dit gesprek weet je precies wat Personal Training voor jou kan betekenen.

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek!